Vardag

Sport på sommaren

Nu börjar sommaren verkligen komma, ja det som hör sommaren till. Förutom att det är lov nu så börjar snart Fotbolls-VM. Jag tycker faktiskt det skall bli kul att följa det! Jag gillar att följa mästerskap från början och till slut, sedan att man inte riktigt kommer orka hela den här tiden, för det är ju faktiskt jättelång tid! Men det är roligt!!

För några har dock uppbyggnadsäsongen börjat. Skidskyttarna tränar hårdare än hårdast, det verkar så iallafall. Jag vill absolut inte byta med dem men imponeras ändå av dem. Det är inspirerande.

När det gäller friidrotten så börjar det stora tävlingarna dra igång, det skall bli spännande. Jag tycker visserligen “mindre” tävlingar och likaså juniortävlingar är roliga men det är något speciellt med de större, vi får hoppas att Sveriges bästa håller sig lite mer fria från skador i år.

Det är ganska mycket sport på sommaren och jag måste säga – jag tycker om det!

Kommentera