Vardag

Idag har jag fått göra det jag älskar att göra

Idag har vart en sådan där perfekt dag. Det är sådana här dagar jag längtar till och vill ha när jag tänker på sommaren. Jag hoppas verkligen att det kommer fler sådana här dagar i sommar!!

Dagen började med att jag tog sovmorgon, underbara sovmorgon. Det är så skönt att ligga kvar i sängen och inte känna något dåligt samvete utan bara kan slappna av. Det är underbart!! Efter det tog jag fram frukost och åt den på altanen i solsken. Med lite mat i magen kunde jag lätt plugga lite tyska. Sedan gick jag ut och la mig i solen och bara slappnade av och lyssnade på musik. Jag älskar solen och jag älskar när det är varmt!! (dock kan jag inte vara för länge i solen) 

Middag med pappa, mycket trevligt! Och sedan iväg till träningen! Och det blev en kanonträning!! Inte så mycket motgång, lite nytt, mycket testa, känna på. Det gick faktiskt ganska bra! Och jag njöt och tyckte det var roligt!! Det var underbart! Att jag dessutom har en grym tränare och underbara tjejer som jag tränar tillsammans med gör ju inte saken mindre bra!! Jag är så grymt glad över att jag är med i den gruppen!!! Helt klart!!

Hela vägen tillbaka hem och in till Maria en snabbis, snacka lite världsproblem, allmän skit och lite så. Det kändes bra att gå ifrån Maria (typ efter en halvtimma, vilket är rekord på “en snabbis”) inte för att jag just gick utan för att jag var glad att jag fick möjligheten att kika förbi.

Och nu har jag dessutom spelat piano och umgåtts lite med min familj,ja de som är hemma. Tänk att jag har fått göra allt det där som jag älskar att göra! Om jag fick välja en dag och bestämma hur den skulle se, med väder och allt så skulle jag helt klart välja så som den här dagen har varit.

Det är sådana här dagar man glömmer alla andra problem och bara njuter av livet.
Det har jag verkligen gjort idag!!

Kommentera