Vardag

Det är fredag och det är kväll

Japp, det är fredag och det är kväll. Jag bestämde mig för vara hemma ikväll, inget socialt idag inte. Jag hade faktiskt känt för att hitta på något trevligt ikväll om det inte hade varit så att jag är så grymt trött. Sov en stund för några timmar sedan och är nu rätt mör efter att ha ätit pizza (men det var gott)

Den här dagen har vari bra! Det är skönt när jag intalar mig själv att det får vara bra och så är det det. Självklart är det så att det fortfarande är saker som inte är bra, allt är inte bra, det finns mycket som oroa mig. Men ibland får jag en och annan tillsägning och så kommer jag på mig själv att jag har gått ner mig i mina egna tankar. Just det ja, tankar.

Min psykolog bekräftade idag att jag har mycket tankar, som om jag inte redan visste det? Det positiv var iallafall att hon faktiskt såg något positivt i det. Det kändes bra, skulle vara jobbigt om jag behövde arbeta bort hela min tankeverksamhet. haha.

Idag har jag brottas mot mitt pianostycke som jag skall spela. Jag hittar inte känslan, det är svinjobbigt!! Och så är det på vissa ställen kvintoler (heter det så??) som jag verkligen inte kan få att låta bra. Anledningen är att jag spelar ungefär samma sak men inte som kvintoler, det är jättesvårt att förklara, jag har orkar inte förklara kvintoler och inte heller det svåra. Men nu får jag gå igenom det steg för steg, det låter svindåligt men det är effektivt – om man bara ger det tid.

Matten däremot gick bra! Jag fick jättemycket beröm, eller nej, beröm är fel. Jag fick kanske mer bekräftelse på att jag faktiskt kan ganska mycket i matten och min lärare tror att jag kommer klara nationella provet ganska bra. skönt!! Jag är faktiskt inte nervös nu, det känns som om jag bara tar det lugnt så är jag ändå lite smart och har lite kunskap. 12 maj är det nog som gäller.

Så. Nu ligger jag här i min säng igen. Gör ingeting och jag njuter!! Skall nog gå ner och titta på galenskaparna med resterande familjen (ja de som är hemma) sedan blir det att sova. En ganska tråkig fredagkväll men ack så skönt!

JHH

Kommentera