Vardag

1 maj i stugan

Vill denna kväll berätta 2 saker.

1; Idag är det första maj och måndag! Jag säger det varje gång det inträffar men det är så fint att få starta en ny måndag på en måndag!

2; Vi har idag varit och grejat i stugan. Därifrån kommer det nu lite bilder.

Vi började med att fylla på sandlådan med sand. Med små spadar var barnen sysselsatta en bra stund.

Liten var också med och bjöd stundvis på fantastiskt humör.

Jag inser nu när jag skriver det här att jag inte tog så många kort idag och de jag tog var mest kort på barnen. Det beror på att vädret idag var ständigt lätt duggregn och allt det jag höll på med antingen var jordigt, kladdigt eller blött så det var inte läge att ta kort då. Men! Tog i alla fall bild på det lilla insynsskyddet vi byggt, skall bli spännande att se hur det blir i sommar när allt växt lite mer.

Okej, det här blev ett rörigt och kort inlägg men vi hade i alla fall en fin dag ute i stugan, ja sett till sällskap och det vi hann med att fixa… vädret kan helt klart i frågasättas om det kan kallas fint… Men 1 maj i stugan är ju 1 maj i stugan. Och jag gillar traditioner.

Kommentera