Vardag

Lista om tid

Ikväll kan jag inte riktigt sätta ord på mina tankar så i stället bjuder jag på något lite lättare; en lista om tid. Jag tycker det är intressant att läsa om andra genom sådana här listor och så är det också roligt att skriva dem, så klart. 

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Jag upplever att jag blir mer och mer tidsoptimist ju äldre jag blir.. 

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Åh, det är nog när jag får lägga mig kvällen. Framförallt om jag varit iväg hela dagen och dessutom tränat. Det är ljuvlig och underbar känsla att få lägga mig i min skön säng! 

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Just nu skulle jag nog säga onsdag för då har jag oftast PT-träning och jag brukar känna mig så galet nöjd efter dessa pass. Annars är fredagar också rätt så nice! 

4. När går tiden som snabbast?

När jag sover. Eller när jag jobbar, eller… mest hela tiden faktiskt. Känns som tiden bara springer iväg jämt och ständigt. 

5. När går tiden som långsammast?

Ibland på träningen. Under vissa övningar är tex 45 sekunder väääldigt lång tid. 

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Nu för tiden: 0 minuter. Jag skäms nästan över att säga det…

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Jag trivs bra här och nu. 

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Jag tror jag äter relativt långsamt. 

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Träning, kolla serier och lyssna på ljudbok. . Ibland tycker jag också om att läsa eller sitta och skriva eller gå promenader. Allt det där går i perioder. 

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Laga mat och städa! 

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Någon gång mellan 06.00/06.30 brukar jag vakna och lägger mig vid 21.30/22.00 men somnar nog inte förrän 22.30/23.00

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Det mesta faktiskt men kanske ha tiden att både träna och spela piano. Det kräver ju mycket tid båda två. (Just nu har jag ju inget piano så då har jag valt att lägga tiden på träningen)

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Träningen skulle snart börja och vi planerade lite inför detta. Mental träning idag, mycket intressant även denna gången! 

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Jag hoppas att jag sover djupt och gott! 

15. Var ser du dig själv om 10 år?

När jag fyllde år senast (fyllde då 25 år) fick jag lite panik för en liten stund. Jag insåg då att jag levt i 25 år och det kändes som jag inte gjort något. Helt plötsligt insåg jag att jag inte hade några större planer för livet, att jag var halvvägs till femtio och dessutom vuxen på “riktigt” utan att ha den minsta koll på livet. Den där paniken la sig ganska fort då jag insåg att det var bättre att vara mig själv här och nu. Så med andra ord har jag faktiskt ingen idé, inte det minsta faktiskt! 

 
Vardag

48 punkter om JHH just nu

Jag läste ett inlägg idag av onekligen, det är ett inlägg med 100 punkter om henne. Jag tyckte det var så mysigt skrivet så jag tänkte hänga på det lite, fast inte i hundra punkter utan lbara ca hälften och kanske mer, ja bara allmäna punkter (om mig typ). 

 1. De senaste dagarna har bara rusat fram. Efter två ögonblick är det lunch och lunchen hinner jag precis svälja ner innan det är dags att gå hem.
 2. Det är kul att jobba nu, utmaningar och nya saker fortfarande men roligt. Och så hinner jag få gjort lite jobbsaker också, faktiskt. 
 3. Nätterna går rysligt fort, hinner knappt blunda innan jag måste gå upp.
 4. Men sover bra, det gör jag.
 5. Idag har jag vattnat mina blommor, jag har 7 stycken. De är noga utvalda när jag köpte dem så de inte behöver så mycket vatten, då hade de varit döda nu.
 6. Och så har jag en kruka med plocksallad som står mitt i fönstret. Den dricker och dricker och dricker så mycket så jag måste fylla på med vatten varje dag.
 7. Det klarar jag faktiskt av, den ser så ledsen ut när jag inte vattnar den.
 8. Jag har tränat lite också, friidrott i måndags, lite styrketräning med pappa igår och idag PT-träning med fokus på mina griniga muskler på underkroppen lite glada och styrka för överkroppen.
 9. Solen skiner i kväll, det gör den på kvällarna för det mesta, det är väldigt vackert utanför mitt fönster på kvällarna men jag får sträcka mig lite för att se det och det blir aldrig bra på kort men fint, det är det.
 10. Det har börjat blåsa nu. Det gjorde det förra sommaren också, det minns jag. Jag minns att det var så kallt en morgon i juli så att jag tog vinterjackan för det var det enda som tog bort vinden så där halv sex på morgonen.
 11. Läste i dag på min blogg att för ca 1 år sedan gav jag upp mitt mål (men sen började jag om igen). Jag minns hur jag mådde då, hur mycket prestationsångest och frustration jag kände.
 12. Nu kan jag bara känna frustrationen ibland men oftast känns det ganska bra, jag har ett annat förhållnadssätt nu.
 13. På tal om träning skulle jag behöva en sponsor som betalar min träning, det är dyrt, särskillt när man får andra utgifter.
 14. På tal om utgifter har jag har köpt kläningar som jag sedan provat och sedan skickat tillbaka. Tanken är att jag skall bära en klänning på min systers bröllop, det går sådär.
 15. Det finns en risk att jag kommer i träningskläder.
 16. Eller naken.
 17. Eller inte! Obs!!  bara skämta till den som fick panik. (min syster typ).
 18. Ärligt talat så skulle jag aldrig dyka upp naken.
 19. Aldrig någonsin.
 20. På tal om min syster så hade vi möhippa för henne i lördags. En riktigt rolig dag och mitt systerhjärta slog dubbla volter av lycka för denna tjej. Älskade syster. 
 21. Vi var änglar. Elins skyddsänglar, tyckte det passade bra. Och kanske ännu bättre de gånger jag fick ställa mig långt ifrån för att inte gå fram och säga väl valda ord till de som ifrågasatte henne för hon var ung. 
 22. Då kände jag hur hela storasyster hjärtat blev frustrerat och bara ville gå fram och skydda och ge dem onda ögat. 
 23. Men det gjorde jag inte för jag vet att hon klarar sådana situationer själv. 
 24. Den senaste tidens brölloppsplaner har satt griller i mitt huvud. 
 25. Jag trivs ofta bra med ensamheten, har ingen störra bekymmer med det men nu, nu kan jag ana att jag så smått börjat sakna det där som de har, tvåsamheten. 
 26. Den tanken slår mig ibland, det är nästan så det stör mig. Det förstör ju hela min världsbild.
 27. Av mig själv. 
 28. Folk har sagt att det är en mognadssak. Jag tycker jag är mogen.Och klok. 
 29. Jag har bara lite svårt att för tillit på det allra djupaste. Lite för många stängda dörrar dit ytterst få når.
 30. Även om jag är öppen med mycket är just tilliten den svåraste dörren att öppna.
 31. Jag tycker det är svårt med tillit.
 32. Jag tvivlar oftast på tillit.
 33. Ibland är det bara min familj jag litar på. Det går i perioder det där. 
 34. Kanske har jag börjat lita lite mer på folk det senaste.
 35. Det kanske har gett sina konsekvenser. 
 36. Snart skall jag plocka i ordning i den här lägeneheten ty saker sprider ut sig precis som de inte har någon annanstans att vara men det är inte sant.
 37. Ärligt talat så beror det på att jag är slarvig och lat.
 38. Märkte ni hur jag snabbt bytte samtalsämne där?
 39. Jag saknar att spela piano nu, hade gärna grottat ner mig i ett klassigt pianostycke nu under sommaren.
 40. Jag önskar jag hade mer tid att gå i bokskogen och njuta. Jag försöker avsätta tid till det men det går sådär.
 41. Jag var hemma hos mamma och pappa igår och hjälpte dem att trimma i trädgården. Jag gillar att vara ute i trädgården och jobba. Ibland i alla fall, så länge det inte är krav.
 42. Jag vill ha ett litet hus lagom långt ute på landet med en liten trädgård, lite rabatter och land att odla i, lite gräs att klippa och fina promenadstiger.
 43. Jag har jordgubbssmak i munnen efter att ha ätit färska jordgubbar.
 44. Jag gillar sommaren, bland annat på grund av jordgubbarna.
 45. Jag kör volvo just nu, det är pappas bil. Ibland glömmer jag av att det är pappas bil jag kör och gasar jättemycket för min bil är så seg, då sticker pappas bil iväg som om det var värsta dåren som körde. Men det är det inte, det är bara jag som inte lärt mig riktigt hur pappas bil fungerar. 
 46. Det är ganska så kul att kunna dra på lite, min bil hade knappt någon motor så jag kunde inte dra på. 
 47. Nu skall jag plocka i ordning, jag nämnde det innan men nu är dags. Det är det roligaste som finns!
 48. Eller inte.
Bild på bokskog som jag tog förra året.
Vardag

Måndagslista

Här kommer en måndagslista. Såg den i morse hos Egoina och kopierade rätt av för jag tyckte den var lite mysig. 

Hur mår du idag?
Idag har jag ont i huvudet. Till och med så ont i huvudet så att jag erkänna att jag inte kunde gå till jobbet så jag är hemma. Skall bli “spännande” att se om det bara stannar vid den här huvudvärken eller om det bryter ut en rejäl förkylning också. Spännande värre 😉

Vad gör du just nu?
Ingenting alls bortsett från att skriva det här och föra över bilden från telefonen till datorn. 

Vad ska du göra i veckan?
Min tanke var att göra det vanliga; jobba och träna. Och så hjälpa en vän att flytta. Men jag har fått stryka både jobb och träning idag så just nu är det rätt osäkert (nej då…inte alls bitter)

Brukar du skratta för dig själv?
Svar ja! Både åt mig och själv och för mig själv. Tycker faktiskt jag är rätt rolig. Och hittar ganska många roliga situationer i vardagen att skratta och le åt. 

Vad behöver du mest just nu?  
Skulle behöva ta mig till ett apotek och köpa lite tabletter mot huvudvärken. (Fråga jag ställde mig tidigare idag: Hur kan JHH som alltid brukar ha huvudvärkstabletter inte ha några hemma? Hittade tillslut en tablett som nog fungerar…)

Vad är det senaste du köpte? 
Bortsett från mat – lite filmer. Är en sån som köper sånt. Brukar alltid ladda upp lite extra inför hösten då det är lätt att jag blir sjuk, är tacksam för det i dag, haha. 

Hur är vädret idag?
Ser ut att vara soligt och fint i dag också. Skall se om jag kan komma ut på en kort promenad senare idag, det brukar lätta på huvudvärken ibland. 

Bästa med hösten?
Det här:

Med andra ord all den fina naturen som blir på hösten. Älskart. 

Bästa som hände i helgen?
Pappa kom förbi och vi gick ut på promenad (inklusive fika) i 2,5 timma. Det var underbart väder och vacker natur och väldigt trevligt sällskap. 2,5 timma gick väldigt fort och vi pratade hela tiden. Väldigt glad över den promenaden.

Mer bilder kommer att komma i ett annat inlägg. 

Hur svarar du i telefon?
“Ah, det är Johanna”. Fast ibland blir det “välkommen till…” då har jag jobbat väldigt mycket alternativt svarat väldigt mycket i telefon så jag svarar på jobbvis istället för Johanna-vis. Det hände mer när jag bodde hemma och det ringde i vår hemtelefon, vet inte hur många gånger det blev fel…

Vad är det senaste du åt?
Jag har inte ätit något hittills idag men igår åt jag knäckebröd innan jag somnade

Vill du bli kär?
Jag är tveksam till om man väljer att bli kär eller inte. Däremot tror jag man kan välja hur man skall hantera och gå vidare med de där känslorna. Överlag tycker jag det där är ett svårt ämne. 

Favorit tv-program?
Jag har faktiskt ingen tv så jag kollar inte så mycket på tv. Men när jag väl kollar så blir det gärna deckare av något slag eller sport (sport är faktiskt det jag saknar att kolla mest på). 

Vardag

10 frågor om JHH

Här kommer nu något helt annorlunda jämfört mot vad jag brukar skriva. En lista. Åh, så…tråkigt? Roligt? Så…efter? Jag brukar inte gilla det men blev i kväll väldigt sugen på att just skriva ihop en lista när jag hittade lite olika..just det, listor. Här är nu 10 ja, låt oss kalla det frågor. Hur många av svaren kan ni pricka in? Svaren hittar ni längre ner. Lova att inte tjuvkika…

10 frågor om JHH

 1. Favoritsysselsättning i livet
 2. Favoritårstid på året
 3. Därför tränar hon
 4. Tankar om mat
 5. Det här gör JHH glad
 6. Motto
 7. Favoritträningskläder
 8. Fredagskvällar
 9. Favoritfilm
 10. Här tränar JHH helst
Och här kommer nu mina svar:
 1. Favoritsysselsättning i livet
  Ha! Lätt! Träning! 
 2. Favoritårstid på året
  Sommaren. Det finns inget som är så skönt som sommaren. Hur ljuvlig våren än är, hur fin än vintern kan vara eller hur vacker höstens alla färger är – inget slår sommaren.
 3. Därför tränar hon
  För att jag mår bra av det och för att det är väldigt roligt. 
 4. Tankar om mat
  Mat är bra! Och gott. Och viktigt. Jag gillar mat och har hittat det jag tycker om att äta.
 5. Det här gör JHH glad
  När hela min familj är samlad. Mitt jobb. Träning. Vänner. När jag hör hur folk vågar utmana sig själva och gör nya saker. Folk som får upp ögonen för träning. Folk som lyckas. Och vi kan hålla på hur länge som helst. 
 6. Motto
  För att lyckas måste du våga misslyckas
 7. Favoritträningskläder
  Halvlånga tights och linne
 8. fredagskvällar
  Jobbar jag ofta och kommer hem vid nio efter en lång dag. Äter mat tillsammans med föräldrarna. Om jag är ledig dagen därpå dåsar jag till i soffan, jobbar jag går jag och lägger mig nästan med en gång. Det låter nog väldigt tråkigt men ibland kan jag längta flera dagar till just mina fredagskvällar. 
 9. Favoritfilm
  Åh, svårt. Jag kollar mest på serier nu och just nu står Castle högst på den listan. Säger bara det – Castle säsong 4 är så grym!
 10. Här tränar JHH helst
  STC. Här trivs jag bäst och väljer att jag träna de flesta av mina träningspass.
 Här har ni henne…från dagens promenad
 
 
Vardag

En dagens

Dagens aktivitet: sovmorgon, matlagning, träning och jobb
Dagens utmaning: träningen. Att utmana mig själv. Jag har svårt för det.
Antalet personer jag träffat idag: oj, ingen aning. Talar med mycket folk på jobbet, det är socialt. Så socialt att jag inte hinner räkna.
Dagens misslyckande: dagens träningspass. Men det har jag ju redan nämnt.
Dagens insikt: jag måste planera träningen. Ännu mer noggrant.
Dagens bästa: jobb!! Det var roligt och effektivt!
Dagens värsta: finns egentligen inget…eller jo! Vädret!! Usch för denna kylan!! Nu får det vara nog!
Dagens önskan: att jag får sova gott. Och fred på jorden ( som de säger i miss secret agent)

Vardag

Jag är ofta lycklig när jag skall sova

Ja, det är faktiskt sant. Framförallt sådana kvällar då jag har jobbat. Även om jag kan vara trött och klockan är mycket, som nu, så är jag lycklig. Det är en härlig känsla.

Det händer inte så mycket just nu. Jag har jobbat, slappat, åkt skidor, däckat i soffan, ätit mat med S i stan och jobbat lite till det senaste. Dagarna går väldigt fort.

Nu tänkte jag sova. Imorgon är det TRX, möte och jobb. En vanlig fredag helt enkelt.

En bild på kvällens “fika”. Vi firade alla hjärtans dag på jobbet. Passade på att äta lite jag också.

Vardag

Fler punkter

Och så ytterligare några punkter en måndagsmorgon:

– Inte nog med att jag hann äta en ordentlig frukost denna morgon. Jag hann dessutom fylla nästan hela diskmaskinen med disk, riva ut ett glas vatten samt torka upp detta och ändå komma 10 min innan jobbet börjar.

– detta är något som är bra då mitt mål just nu är att inte stressa. Ni vet, lugnt kunna packa ihop sina saker och gå till bilen och inte…rusa runt 20 varv i huset för att sedan ta en väska man hoppas innehålla det man behöver, det gör den visserligen alltid eftersom den inte är uppackad på flera veckor och är jättetuff.

– ICAs ost&skink-paj är så mycket godare än Felix. Jag vill bara säga det.

– inte alls så att jag ätit (för mycket) det senaste…nejdå

– nu skall jag jobba igen. Efter det blir det slöa i massagefåtöljen och slutligen CX med bästa instruktören.

Vardag

Min onda tumme

Jag har fått lite ont i min tumme, den har svullnat upp lite (hur detta gick till väljer jag att inte berätta just nu ;)). Det jag vill säga med detta (en ond tumme är ju inte så farligt) är: Vad mycket man gör med sin tumme utan att man tänker på det. Att det är höger tumme gör det inte enklare, jag är ju högerhänt
 
Lista på saker där JHHs just nu lite onde tumme är inblandad 
 • Skriva – hej ny handstill variant inte så fin
 • Hålla i saker 
 • Låsa upp bilen – Har inte tänkt på det tidigare men jag trycker alltid på öppnaknappen med höger tumme
 • Äta
 • Låsa upp mobilen/skriva på mobilen – här har höger tumme befälet. 
 • och tusen andra saker. 
Ni kanke förstår vart jag vill komma? Precis, det är inte förrän man inte har saker som man inser hur bra och till vilken nytta “små” saker är. Ibland behöver man ha lite ont för att man skall inse det. 
 
Vardag

Ledighetslista

Idag är som sagt min lediga dag den här veckan. Jag försöker att njuta så  mycket som möjligt, inte planera in för mycket saker, försöka få min vildodag från träningen, hinna ikapp sådant som jag inte hinner annars och vila väldigt mycket. Jag tänkte bjuda på er min ledigshetslista. Ja, saker som jag helt enkelt gillar att göra när jag är ledig.
 
JHHs ledighetslista
(Utan inbördesordning)
 • Sova länge på morgonen
  Jag är ganska så morgonpigg. När klockan ringer 4 på måndagarna är det inte såå svårt att gå upp och jag är oftast på väldigt bra humör. Meen, det är också ruskigt skönt att sova länge
 • Äta lång och stor frukost
  Utan att behöva tänka på tiden. Ljuvligt!
 • Gå promenad
  Helst skall det vara sol och varmt. Då är det som bäst på långpromenad
 • Slappa
  Att inte behöva stå upp hela dagarna, att kunna göra som man vill, ligga och mysa i soffan osv
 • Göra någon bloggdesign
  Jag tycker det är roligt att försöka få ihop lite olika bloggdesigner, testa mig fram. Sen att det inte går så bra är en annan sak…
 • Spela piano
  Jag hinner det så sällan nu för tiden. Men ibland så är jag tillbaka i gamla tider och kan sitta länge, länge och spela
 • Kolla på TV
  Helst skall det vara någon sport. Gärna skidor eller handboll
 • Laga mat
  För att kunna ha kommande dagar. Att det är kul förnekar jag ännu…
 • Bara slappa i soffan
  Som jag sa tidigit…mmmm….
 • Läsa bloggar
  Att kunna läsa kloka, intressanta och roliga bloggar och ha tid att kommentera – det är trevligt det!
 • Slappa (hehe)
  Behöver jag säga något?
 • Vara alldels ensam
  Mmmm….
Okej…det kan vara rätt okej och gå även när det är vinter..
Vardag

Kvällens tankar från dagens rapport 19.30

Kollade på rapport nu ikväll (ja..det kan tyda på att jag är något uttråkad av den här fökylningen) och förlåt, jag kan inte låta bli att skratta lite.
 
Några av kvällens ämnen var nämligen;
 • I Malung Sälen får de rösta om de vill ha höstlov v.42 eller v.44, antingen då det är älgjakt eller när resten har lov. 
 • Sunne har fått sin första rondell och nu är det småkaos i trafiken så för säkerhets (!!) skull så kommer de nu ha en rondellskola
Känner att i detta avlånga land, ja… det skiljer sig ganska mycket. 
 

Ni har väl koll på hur man kör när man kommer till en rondell?
Annars finns det nog en skola i Sunne 😉
Vardag

Vad man kan hitta i en bil

Röjde ur min bil idag…och hittade följande.
1 st hårborste
1 st sminkväska
1 st linne
1 st kjol (när använder jag kjol???)
2 st galgar
4 st varma tröjor
1 par fina skor
1 st tidning med recpet
1 st fleecetröja
2 st träningsjackor
1 st locktång
1 st stativ till kameran
1 st pannband variant tjockare
1 par strumpbyxor
1 st väska
1 st träningsväska med just nu okänt innehåll 
 
Jag drar följande slutsatser:
1. Jag har varit på någon form av firande (hårborste, sminkväska, locktång, finskor, galgar osv)
2. Jag har tränat (tränignsjacka, tärningsväska osv)
3. Jag har fotat (stativ, pannband, varma tröjor)
4. Det har varit kallt (pannband, tröjorna, fleecetröjan)
5. Jag har haft ganska mycket för mig det senaste (jag har inte hunnit röja bilen förrän nu)
 
Det är skönt när bilens innehåll avslöjar vad man har gjort. Då slipper man hålla koll på det själv. 
Vardag

Så skall jag klara den här hösten

Så här tänkte jag klara av den här hösten
 
Promenad en vacker höstdag är verkligen underbart. Faktum är att jag kan tycka det är
mysigt 
att gå promenader även när det regnar. Mycket promenader skall det bli den här hösten!

Jag sover visserligen på bilden…det behöver man inte göra. Men att krypa i soffan under en
varm filt,  kanske tända lite ljus och titta på en film eller serie. Det är toppen när regnet öser
ute eller man har varit ute på den där promenaden.

Jag tycker, periodvis, väldigt mycket om att pussla. Det är rogivande och man blir sysselsatt. 
Skall nog föröska bli klar med det pusslet som legat länge nu…

När hösten kommer är det perfekt att spela spel! Här skall det vinnas…
…eh jag menar spelas spel! 
Att samlas några och spela spel, det är riktigt roligt!

Det finns inget som får mig att må så bra som träning.
Därför skall träningen få ta mycket plats under hösten

Ni vet, när det regn och ruggigt väder utomhus är det mysigt att gå in på ett café
 
Vardag

102 000 är det nya kilopriset

Förra året hakade jag upp mig på att årets första hummer gick för ett så högt pris. Det är tur att jag är lite mer sansad i år. För  vilket pris. 102 000 kr för den första humern. Jag tycker fortfarande det är vansinnigt. Men det är väl jag som inte förstår tjusningen med det.

Men jag vill ändå sätta det här i perspektiv, visa vad man skulle kunna få av pengarna på ett lite annorlunda sätt. Jag använder till viss del samma lista som förra året. För 102 000 kr kan du få…
 • Du kan köpa årskort av finaste valör på Sportlife i 258 år. Eftersom det inte är möjligt att leva så länge så skulle det räcka till samma träningskort för 5 personer i 51 år. Här snackar vi perspektiv!
 • Eller vad sägs om 171 st bokhyllan Billy på IKEA?
 • Du kan köpa 10 200cheeseburgare på donken…
 • Om du inte är sugen på hamburgare kan du köpa 20 400 avokado.
 • Du får ca 73 Guldpass på Liseberg
 • Om inget av det här känns bra så kan du köpa 102 000 klubbor.
Jag väljer att inte säga något mer om det här. Jag tror ni förstår vad jag tycker…
Vardag

Liv(liga) punkter

Tänkte bjuda på lite punkter ur mitt liv just nu.
 • Varje vardagsmorgon ringer min klocka klockan 6. Under iaf ett år har jag försökt gå upp tidigt. Det gick bra när jag jobbade och behövde gå upp 05.15 men oj så trött jag var efter en termin med det. Efter de har det inte gått så bra. Inte heller den här morgonen. Hur svårt skall det vara att gå upp? Jag somnar ju innan 23??
 • Jag har suttit och skrivbordsjobbat idag. Vet ni hur roligt det är när man inte får göra det annars? Mums på alla dessa listor man kan skriva och framför allt kryssa för. Och vad nöjd man känner sig efteråt.
 • Jag har ont i halsen varje morgon när jag vaknar. Och lite huvudvärk. När dagen väl kommer igång har det försvunnit. (fast i skrivandet stund hostar jag ganska rejält..?) Någon mer än jag som upplever detta?
 • Som ni kanske förstår så kommer jag inte på mycket annat att skriva om…