Glädje&Tacksamhet

Omgiven av färger

Jag har haft en så bra eftermiddag och kväll är ute i stugan.  Jag har verkligen njutit av att vara här när det är så här vackert. När jag satt en stund efter maten var jag omgiven av massa vackra färger, det var blått, orange, gult, lila och grönt, grönt och lite grönt till. Jag har blivit naturtokig, jag vet…
 
Nu är det fotboll på en något dålig tv, lite jobb med bloggen och sen tänkte jag gå och lägga mig för imorgon skall jag jobba.
 
Jag skall försöka bli lite roligare och intressantare (haha lycka till Johanna…) framöver!
 
 
 

6 thoughts on “Omgiven av färger

  1. Det är ju härligt med färg!! 🙂 Haha, hemligheten med kollaget i mobilen stavas FrameMagic 😉 superbra app! Vad kul att du också gillar Amy Macdonald! Älskar hennes röst 🙂 Och på tal om rabarber (från det ena till det andra) har jag världens godaste rabarberpajrecept från min mormor, kanske får ta och lägga upp det framöver 🙂

    1. haha det är roligt att få svar 😉 åh då skall jag spana in den appen 😉 ja, jag lyssnade mycket på hennes, jag tror det var första låt, den var super nu lyssnar jag inte lika ofta men tycker hon är bra. Recept är alltid roligt – satsa på det 🙂

Kommentera