Vardag

Vilken helg!

Alltså den här helgen; Så innehållsrik! Så bra!

I fredags efter jobbet åkte jag in till Göteborg och konserthuset för att möta upp mamma. Mamma hade nämligen en biljett över till “Rus och häxor i Berlioz värld”.

Även om den typen av musik inte hör till favoritmusiken så tycker jag ändå det är både trevligt, fint och roligt att lyssna till en symfoniorkester som spelar. Det blev en fin kväll där vi fick lyssna både till Sibelius och Berlioz musik. Det ÄR spännande att se en symfoniorkester spela, kom stundtals på mig själv att inte riktigt lyssna 100% till musiken utan snarare titta på när de spelade – mycket imponerad!

Det blev en fin kväll med musik och träffa mamma. Kul att också göra något helt annorlunda än vad jag brukar göra. (Vill även tillägga här att jag helt klart var med och sänkte medelåldern…)

Lördagen åkte jag och syster iväg på lite ärenden på förmiddagen (Liten var även med), det var så mysigt att bara hänga med min kära syster en stund! Efter det for vi mot kalas. Det var nämligen dags att fira LillaN som fyllt år. Tänk att denna, älskade, lilla trollunge redan är två år!

Efter ett roligt kalas for jag hemåt och började med att fixa med adventspynt. Satte igång adventsmusik och småfixade hela kvällen. Jag fixade även en kopp med glöggte. Alltså det var sååå mysigt! Jag var egentligen lite, lite för trött för att göra det men det var verkligen SÅ värt det! Lägenheten är nu så mysig och bara själva stunden i sig gjorde mig glad!

Och så söndag och första advent. Startade dagen med att hämta upp Jen och LillaN och så for vi till “min” gamla kyrka där Jacob sjunger med kören. Dit kom även syster med familj. Fint att vara tillbaka i Skepplanda och fint att höra Peter spela och kören sjunga. Efter det åkte vi alla (obs, alla som i syskon med familj, inte alla i kyrkan) till syster för att adventsfika. Verkligen en bra idé som någon av mina syskon kom på! Det var länge sedan vi umgicks alla syskonen med familjer ihop så jag njöt varje sekund, ja alltså både av sällskapet men också av själva julfikat.

Efter fikat for jag hem och sov/vilade en stund får då hade mina krafter tagit slut men efter ett tag så dök syster med familj upp (japp, igen, så trevligt!). Syster kände att hon behövde hitta på något så hon packade in barnen i bilen och for till mig. Så i kväll har vi bara hängt hemma hos mig, ätit lite middag och sedan pusslat (vilket var systers önskemål, efter att jag pratat om att pussla tidigare under dagen)

Lilleman var också med i kväll… men han höll igång hela tiden så jag fick inte någon bild där han inte var suddig. Den här lilla däremot har inte riktigt ännu förmågan att fara runt lika mycket så han får stå för bilden från i kväll.

Så, ja, den här helgen alltså! Egentligen hade jag kanske behövt lite mer återhämtning efter en rätt så intensiv jobbvecka men samtidigt, jag har verkligen fått släppa allt annat den här helgen, fått träffat familjen vid flera tillfällen och ja, bara gjort roliga saker. Det har varit väldigt skönt för huvudet det med.

Men nu skall jag sova, och vet ni – det skall bli skönt det!

Kommentera