Vardag

Vilken bra dag det blev!

I förmiddags satt jag här utanför friggeboden och drack en kopp te, pappa kom ut och satte sig en stund. Vi kom fram till att det inte kommer behövas någon solkräm idag för det var grått, grått och åter grått men jag var mest bara nöjd över att få vara här ute och umgås lite med mamma&pappa.

Vi satt och pratade en stund men så började det komma fram en och annan solstråle lite då och då och sedan kom hela solen fram i en minut åt gången och sedan i hela fem minuter och sedan, ja i flera timmar. Och det den där solkrämen som jag inte behövde använda… ja, den borde jag ha använt mig av för vilket pangväder det blev! Sol och värme, i flera timmar, från ingenstans, utan förvarning. Och varmt, riktigt varmt! Som jag njöt!

Först satt jag och pappa och bara pratade och njöt av solen och värmen. Sedan fikade vi lite också, eller ja tog en kopp te/kaffe. Efter det började vi fixa lite på regnskyddet inför kvällens regn och sedan tog vi en liten promenad. En lugn och väldigt vilsam förmiddag helt enkelt.

Efter middagen passade jag på att diska (det är lite jobb med det här ute i stugan) och sedan även att springa då åskan började gå lite längre bort. Vi fick någon timme sol till innan åskvädret drog upp men lagom tills dess hade regnskyddet kommit upp och allt var torrt och fint där under när regnet drog in.

Och ja, de senaste två timmarna har jag suttit under regnskyddet eller inne i friggeboden, njuter fortfarande av att var här ute men måste ändå medge att det var väldigt, väldigt fint att få en solig och varm dag.

Det värmer mig!

Kommentera