Vardag

Traditionsenlig morgonpromenad och frukost

Hej!
Jag vet inte om ni minns mig? Jag brukade hänga här och skriva en del men har varit rätt långt i bloggtangenterna nu ett tag…

I alla fall, nog om saker jag inte gjort, nu till en sak jag i stället har gjort: Min och Bellas årliga och traditionsenliga morgonpromenad med tillhörande god frukost.

Vår tradition börjar med att vi träffas utanför mig klockan 07 på alla helgons dag och går sedan en promenad för att köpa bröd och tillbehör till frukosten. Efter det promenerar vi hem, fixar frukost och äter denna i lugn och ro pratades om allt och ingenting.

Så såg det även ut denna gång; Vi begav oss ut i mörkret (men det ljusnade ganska fort) på vår promenad, efter ca 45 minuter kom vi fram till Ica, köpte vårt bröd annat till frukosten och promenerade sedan hemåt för att fixa frukosten. Och ja, resultatet ser ni på bilderna.

Trots att brödet inte var inköpt på vårt ordinarie brödställe så tycker jag ändå att det blev lyckat! Det är fint att gå en skön morgonpromenad (vi var ute ca 5 km som tog ca 1 timma totalt), äta gofrukost och ha trevligt sällskap! Är så nöjd och uppskattar denna tradition så mycket!

När Bella drog sig hemåt satte jag mig i soffan och hade en sån där go känsla av att ha varit utomhus, ätit mycket god mat och vara avslappad. Så fin morgon och förmiddag!

Åh! Jag känner mig så peppa på den kommande tiden nu. Den här traditionen är på något sätt alltid starten på det som komma ska; advent, jul och allt det som hör till! Ser så fram emot det och hoppas även att orka dela med mig av detta även här!

Önskar er en fin lördag!

Kommentera