Vardag

Torsdagssnack

Här sitter jag i min soffa, dricker en kopp te och ja, mår ganska bra.

I kväll har jag åkt lite skridskor igen, med betoning på lite då dammen är rätt förstörd nu. Egentligen inte av själva snön utan av alla som gått på dammen. Alla fotspår och pulkaspår gör att skridskorna fastnar. På vissa ställen var det skottat men det är känsla av att åka runt fritt som jag uppskattat de tidigare gångerna jag åkt.

Fick i alla åkt 20 minuter skidskor och fick kalla men ändå rätt sköna promenader till och från också. Det här med rörelse, det gör mig glad!

Jag brukar logga sträckor jag går, det motiverar mig att komma ut, men i dag glömde jag av stänga av när jag kom fram till dammen, så jag har även med när jag åkte. Rundan står loggad som promenad och det måste se lite lustigt ut om man tittar på kartan och inte vet att jag hade skridskor på mig. Fick åkt över nästan hela dammen, i mitten var det inte lika bra att åka…

Det jag egentligen vill säga..? Att det är fint med vinter, roligt att åka skridskor men att jag nog behöver borsta bort snön från bilen och ge mig iväg till en sjö där folk inte gått för mycket.

Kommentera