Vardag

Söndagsskön promenad med jogg och handling

Ibland kan små idéer verkligen leverera! Som idag: Satt och åt middag, tittar ut genom fönstret och ser att förmiddagens och middagens regn hade dragit över och det i stället var sol och inte alls så ruggigt som tidigare under dagen. Insåg att jag verkligen ville ut i skogen men funderade på hur jag skulle få hinna med dagens lilla joggingrunda, handla och nu också en skogssväng…

Då kom jag på det: Jag slår ihop allt.

Så jag bytte om till träningskläder, packade ner en extratröja i ryggsäcken, tog på mig ryggsäcken och började springa. Sprang i 1,6 km (det är något halvknasigt med min kropp just nu så jag kör enbart 1,6km) och gick sedan över till promenad och ja, kom till Fontin där jag gick båda på spår men också inne i skogen. Hittade 3 checkpoints och efter lite strosande begav jag mig mot affären.

Och 1,6 km jogg, 6,5 km promenad och en väska fylld av varor var jag åter hemma och hade bockat av jogg, Hitta Ut, njuta av natur, promenad, njuta av ytterligare lite natur och så handling.

Så nöjd med denna idé! Dels att jag fick gjort allt jag ville/behövde men också att det blev helt utan stress. Ibland är det sådana där småsaker som kan skapa stress men också små idéer som kan ge det där lilla extra.

Här kommer nu ett gäng bilder från dagens promenad. Det var löjligt fint ute idag och det dofta verkligen vår, vår och åter vår. Detta i kombinationen med lite varmare luft gjorde promenaden väldigt fin!

Kommentera