Vardag

Sommarlistan 2020

Vi kan nog konstatera att sommaren nu är över och jag är som vanligt lite sent ute men här kommer i alla fall min sommarlista för 2020. God läsning!

Sommarlistan 2020

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Sovit ensam i tält, Covid-test, paddlat uppblåsbar kajak. Hittat Checkpoints med hjälp av kompass.

Bästa köpet?
Mitt tält! Helt klart! Detta vill jag använda ännu mer nästa sommar!

Sommarens väder?
Juni: Väldigt varmt (till och med på midsommarafton), juli: Ja, stundvis helt okej, stundvis katastrof. Augusti: Varmt igen! Så med andra ord: Väldigt blandat men kanske ”lite sämre” där man förväntade sig att det skulle vara bra väder.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat typ, jag har gjort så vanliga saker den här sommaren så det har liksom varit som vilka månader som helst, rent ekonomiskt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Badat! Och tältat!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag tänkte svar ”vara så trött” men det är liksom inget jag gjorde frivilligt men kanske mer ja, alla gånger jag drog mig för att göra saker istället för att bara ge mig iväg med en gång.

Hur tillbringade du midsommarafton?
Den tillbringade jag i stugan tillsammans med familjen. Väldigt, väldigt fint – speciellt den här sommaren – att faktiskt få spendera den med familjen!

Böcker du läst den här sommaren?
Det här är lite pinsamt för jag har bara läst en bok den här sommaren. Jag vill ju se mig som en läsare men nope icke. Läste sommaren med Ava en av dagarna när jag var ute och tältade – en riktigt bra bok för en slapp sommardag!

Vad gjorde du första dagen på semestern?
Min första semesterdag var midsommarafton och det har vi redan pratat om 🙂

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Alltså, den här sommaren var väl speciell som den var med restriktioner och virus som flödade och så där. En virusfri sommar hade ju varit nice – det tror jag alla skulle skrivit under på eller?

Hur skulle du beskriva din klädstil denna sommar?
Shorts! Det har vi pratat om det här inlägget.

Sommarens hetaste?
Det där dagarna när jag tältade samt hängde i stugan var mycket varma och helt klart några av mina bästa dagar under hela sommaren!

Sommarens bästa tillfälle?
Två stunder denna sommar som jag kommer minnas 1. Kvällsbad med Jacob&Jennifer samt picknick med Elin, Filip och Lilleman. Det är två fina sommarminnen! Okej, jag måste också få lägga till den här underbara morgonen också!

Kommentera