Vardag

Sol, snö och blå himmel

Hej!

Idag har jag varit ute på en promenad, själva promenaden i sig var egentligen inte så speciell – en av mina vanliga rundor – men vädret och känslan idag ja, det var verkligen på topp!

Så här kände jag mig i början. Glad att vara ute

Låt mig presentera dagens väder vid tolvtiden: Någon plusgrad, sol som började titta fram bakom lite moln, nästan ingen vind, himmel som började bli mer och mer blå och snö som faktiskt låg kvar på marken. Ni hör ju! Det blev en väldigt, väldigt fin stund ute i skogen och naturen med väldigt många ingredienser av det som jag tycker väldigt mycket om.

Här kommer ett gäng bilder från dagens promenad:

Och känslan nu efter? Ja, ni ser ju nedan! Lycklig! Och väldigt, väldigt glad! Sol, blå himmel och snö. Vad jag tycker om dessa saker!

PS. Jag åt även lite mat där ute i skogen men dessa bilder kommer ni få en annan dag, i ett eget inlägg.

Kommentera