Vardag

Sista april levererar!

Vilken fantastisk dag!

Vaknade i stugan och kom ut till fantastisk (och varm) morgonsol och rik fågelsång. Det var fint att bara gå ett varv i trädgården på morgonen. Det kan låta lite fånigt men är det något jag saknar här hemma i min lägenhet mars till september så är det enkelheten att komma ut. Så att bara öppna dörren, vara ute några minuter och sedan gå in igen – jag uppskattar det!

Åt frukost på altanen och bara njöt av den där varma solen

När jag satt där och åt min frukost insåg att trallen var allt annan än vacker så jag åt upp min frukost, snackade ihop mig lite med pappa och började sedan fixa med den där trallen. Det var en trevlig sysselsättning där i morgon och vårsolen, att redan innan kl 09.30 greja utomhus, i linne, i april – jag är inte den som klagar. Jag är inte heller den som inte är nöjd med skillnaden/resultatet.

Innan
Efter.
Skulle ha tvättat av väggen också men det glömde jag av… Har något att göra framöver i alla fall.

Mitt i trallrengörande dök bror och LillaN upp. Efter lite fika, fixa klart trallen så påbörjade Jacob och jag att bygga en ny odlingslåda. Pappa hade redan räknat på mått så det var bara för oss att såga till bräderna och sedan spika ihop den.

Utöver tralltvätt och odlingslådebygg så har vi också grillat och fixat i ordning lite småsaker. En mycket fin och solig dag ute i stugan. Nu är jag så där skönt trött både i knopp och kropp.

Jag hoppas ni haft en fin dag!

Kommentera