Vardag

Semesterns outfit

Nu kommer ni få ta del av något jag trodde jag aldrig skulle lägga upp; ett inlägg om min outfit… men jag fick feeling för det och ibland så får man gå utanför sin lilla bekväma ruta så nu kör vi..!

Semesterns Outfit:

När det var som varmast var det shorts och linne son gällde. Eller snarare shorts och bikini men där går gränsen vad jag lägger upp på bild här.

När det blev lite kallare om kvällarna kom tunn tröja på, jag vet inte varför men det var så skönt att ta på sig den där tunna tröjan.

När temperaturen började sjunka något under dagarna blev det i stället en tunn långärmad tröja. Men shortens fick vara kvar.

Sedan började det blåsa. Då fick det bli en vindjacka också.

Och sedan kom det lite regn och det blev lite kallare. Då kom strumporna och långa träningsshortens till användning. Både i träning och promenader.

Och sedan kom ösregnet men från det har jag ingen helkroppssbild pga ja, just regnet men tänk er en dränkt katt… jag menar långa fritidsbyxor och regnjacka.

Så, var semesterns outfit hittills. Som ni märker är det typ träningskläder som gäller. Det passar bäst eftersom jag mest är ute i skogen/rör på mig. Just nu är det shorts + vindjacka-läget. Det fungerar men jag saknar shorts+linne-vädret, helt klart!

Kommentera