Vardag

Sammanfattning vecka 46 2022

Här kommer en liten sammanfattning av den här veckan;

Veckans träningspass:
3 st. 2 st Core-pass och 1 st pass styrketräning på gymmet.

Veckans skratt:
Har tittat på (lite för många avsnitt av) Big Bang Theory idag och kommit på mig själv att skratta högt flera gånger. Måste säga att jag uppskattar karaktärerna lite mer i de senare säsongerna, de är lite mer mogna och men fortfarande roliga.

Veckans positiva:
Jag har känt mig piggare nu de senaste dagarna än de senaste veckorna. Fortfarande rätt trött men på något sätt ändå mer energifylld. En skön känsla faktiskt. Verkar som att kroppen mår bra av väldigt mycket sömn…

Veckans barnsliga:
Jag, när jag upptäckte att det även börjat snöa här i Kungälv idag. Barnsligt jag vet, men lyckan i kroppen av att se snö sitter fortfarande i. Ja, jag bor på helt fel ställe för att tycka om snö… Kungälv är mer “känt” för sina vindar än snö (och sol).

Veckans spontana:
S kom förbi i fredags och vi åt middag tillsammans, sedan fastnade hon vid mitt piano och jag hängde i soffan, tills vi fastnade i att prata musikteori. Spontant, mysigt och väldigt trevligt.

Veckans lärdom:
Om man skickar en snöflinga i messenger-appen så faller det snö i bakgrunden.

Veckans googling:
Var är det svårt att få tag på fryst broccoli.

Veckans goa känsla:
Känslan igår efter träningen. Hade så go och pigg känsla i kroppen men var samtidigt väldigt trött. Så nöjd med passet, så nöjd med att ha kommit iväg och träna och så nöjd med den där goa känslan. Mer av det, tack!

Kommentera