Vardag

Saknar vallen

Såg bilden tidigare i kväll och nu saknar jag träning på vallen. Okej, jag saknar träning med klubben också men på något sätt är jag mer inställd där, jag är inställd på att jag inte kommer träna med dem förrän kanske i mars? Eller möjligtvis ännu senare och just nu känns det rätt okej, jag börjar få ordning på min egen träning och motivationen att få träffa mamma&pappa – visserligen på avstånd men ändå – gör att det är värt det, alltså att träna för mig eller ja, överlag typ bara inte träffa någon. Men jag saknar er, Bohus IF, det gör jag!

Så i kväll saknar jag vallen alltså. Jag har inte alls varit lika motiverad att åka dit på kvällarna efter jobbet det senaste 8 veckorna utan har nöjt mig med att springa mina intervaller eller köra min jogg här i Kungälv men ja, nu börjar jag allt längta dit igen.

Min fundering är nu att åka dit på lördag. Det skall visserligen vara några minusgrader då och det är jag tveksam till att det kommer fungera för mig att springa en massa hårda intervaller men kanske lite lätta intervaller, löpskolning, småstuds och annat sånt där roligt. Ja bara träna där helt enkelt.

Jag må vara komplicerad på en hel del sätt men svårmotiverad det är jag sannerligen inte! Locka med lite lätta intervaller (obs måste vara lätta för mig) och löpskolning och Johanna kommer springandes innan du har hunnit avsluta meningen.

Kommentera