Vardag

Pigg och glad fredag

Vilken dag!

Idag har jag varit både pigg och glad och inte nog med det: det har dessutom varit fantastiskt väder. Minusgrader, sol och blå himmel. I morse var det visserligen dimma men ju mer morgonen gick mot förmiddag desto mer lättade dimman och det blev en riktigt fin dag.

Även om jag bara suttit inne och jobbat, bortsett från en skön lunchpromenad, så har det ändå varit så mycket lättare att jobba när det var sol och fint väder utomhus. Något som är lite intressant det är att det var fint väder även förra året den här fredagen, alltså fredagen innan första advent. Det minns jag för jag flexade ut tidigt och gick en lång promenad.

Det här med att jag känner mig både glad och pigg, det har varit en väldigt ovanlig känsla de senaste veckorna. Att vakna på morgonen och känna att jo, det är helt okej att gå upp idag, det var skönt! Det underlättar både jobbet men också vardagen att inte känna sig helt slut i hela kroppen.

I kväll har jag tränat. Kroppen börjar faktiskt kännas som att den vill vara med lite igen, de två senaste veckorna när jag försökt träna har det bara känts motigt och ont i kroppen, jag har fått lite yrselkänsla när jag böjt mig så det har liksom inte ens varit bekvämt att stretcha eller träna väldigt, väldigt lugnt men i tisdags kändes lite bättre och idag kändes det riktigt bra! På dagens passupplägg var det dessutom en Tabata-omgång som avslutning, med burpees. Saker jag inte gillar: Tabata. Burpess. Men jag gjorde dem och kroppen var trött men svarade ändå bättre än jag förväntade mig. Så! Hepp, hepp kroppen är kanske tillbaka! Återstår att se i morgon om detta är en trend!

Utöver träning har jag även tvättat och fixat lite med återvinning, det skriver jag inte för att skryta, men tyck gärna att jag är duktig 😉 , utan mer för att visa att jag har rätt bra med energi idag. Jag har även varit nere i källaren och plockat upp adventssaker. Jag är så pepp på att adventspynta nu till helgen! Så pepp!

Nu skall jag gå och laga mat, det skall bli riktigt gott!

Jag hoppas att ni har det bra och jag önskar er en fin kväll och trevlig helg!

Ljuset i morse var fantastiskt! Det framkommer tyvärr inte riktigt på bilden hur vackert det var.

Kommentera