Vardag

När dagen gryr

Jag tror de flesta av er, kära läsare, sover nu när jag skriver detta klockan 05:05, men någon av er kanske precis har gått upp pga jobb eller att ni inte kan sova längre eller så har ni, som jag, inte somnat än.

Att jag inte somnat ännu beror bland annat på att jag sov flera timmar mitt på dagen efter att jag kommit hem igår och sedan när kroppen och hjärnan vid sisådär 03.30 började komma i form av slappna av såg jag att det började ljusna och då tänkte jag att jag hade ju redan rört till den här sömnen så jag kan lika gärna ge mig ut en sväng.

Jag vill inte kalla det soluppgång, det jag sett denna morgon. Jag var inte riktigt på rätt ställe för det men att se dagen sakta vakna till liv det har jag verkligen gjort! Jag hade dock hoppats på att kanske få något mer spår av soluppgången men det kom dis och lite dimma i stället…

När jag kom hem hade solen dock börjat komma fram lite tydligare och jag fick se lite sol. Jag funderar nu på var man skall befinna sig för att få en riktigt vacker soluppgång?

Nåja, det här (ovan och nedan) är inte så pjåkig den heller!

Nu skall jag sova!

Kommentera