Vardag

Lunchjogg, kvällspromenad och STCs julbingo

2 december och dagen bjöd på snö, blå himmel och sol. Passade därför på att ta dagens joggingrunda under lunchen. Egentligen kanske inte så mycket pga av just det fina vädret utan att jag såg att det skulle bli 8 minusgrader nu på kvällen och jag hade faktiskt ingen lust att springa i det. Så det fick bli en vacker lunchjogg helt enkelt.

Eftersom jag sprang på lunchen hade jag tid att gå en promenad nu på kvällen och kunde där med bocka av den första rutan på årets julbingo. Kanske hade jag kommit ut på en promenad men verkligen inte på 5 km om det inte varit för STCs julbingo. Det var väldigt sköna att få komma ut på en ordentlig promenad, nog för att jag gått promenader det senaste men det va rätt länge sedan jag gick uppemot 5 km. Riktigt skönt faktiskt!

Vill ni också ha lite inspiration till rörelse, träning och lite mat i december? Det är bara att spara ner bilden och haka på. Och det går att ändra, har man inte tillgång till STC-appen kan man så klart exempelvis stretcha på egen hand också. Jag kommer nog anpassa den lite även jag – men tips, tips om ni vill ha lite inspiration!

Ps. Tack för fina ord efter gårdagens inlägg. Det peppar mig att fortsätta skriva. Och vara. Tack!

Kommentera