Vardag

Lördag innan första advent

Sitter och tittar på damernas skidskytte, har precis ätit klart min mat. Dagen har jag spenderat med en fin morgonpromenad, kom hem lagom till längdskidorna. Åt frukost och började sedan fixa i ordning här hemma.

Det är nämligen så att mina adventsljusstakar som jag har fönstret tar med plats än mina lampor. Detta innebär att jag måste på något flytta om några av mina elefantöron. Passage på att plantera om några av mina stackars elefanter som borde ha fått större kruka för länge sedan. Efter en del funderingar och lite fixande har nu både adventsljusstakar och elefantöron hittat plats i fönster och på övriga ställen i rummet. Finns det hjärtrum…

Nu skall jag städa över lägenheten så att den är ren och fräsch, efter det skall jag ut på en liten runda och fixa lite grejer men när jag kommit hem från denna runda så är min plan att fixa det sista inför advent, det var så mysigt när jag gjorde detta förra året så jag längtar redan nu.

Så, lika bra att sätta igång med en gång så jag blir klar med det tråkiga städandet. Vem vet, jag kanske skriver redan ikväll ifrån mitt kvällsmys!

Jag hoppas ni har en fin lördag!

Kommentera