Vardag

Löpning och natur gör gott

I kväll mår jag rätt bra. Men den där riktigt bra känslan för dagen kom inte förrän i eftermiddag/kväll efter min lilla löprunda.

Säga vad man vill om min löpning nu. Den är inte vacker, det känns som att den går långsammare för varje dag och just nu är det extremt tungt att andas när jag springer men (!) de där 1.6 km – de ger så mycket!!

Jag vill inte kalla det endorfinkick för jag tycker inte jag anstränger mig på det sättet men… känslan av att ha fått flåsa lite, varit utomhus, fått vara lite i skogen och fått känna kvällssolen mot ansiktet… alltså det gör så mycket med kroppen och även huvudet.

Det var inte tänkt att detta skulle bli ett träningsinlägg utan mer ett hej! Så här mår jag och det här har jag gjort idag… men ibland tar blogghjärnan egna vägar… som idag.

Men jag mår i alla fall bra. Har gått i skogen, tvättat och vilat idag. Och tagit mig fram fortare än gå uppför Åsas stig…ni som bor i Kungälv, ni förstår lutningen på den backen…

Nu skall det bli skönt att sova!

Kommentera