Vardag

Lätt snöbeklädd mossa

Bilderna nedan är från dagens träningspass. Jag hade tänkt att springa intervaller på spåret men det var alldeles för halt för att det skulle kännas säkert så jag fick snällt gå in i skogen och springa dem på stigarna där i stället.

Dagens träningsmiljö blev helt klart mycket mysigare än vad jag tänkt! Vacker grön mossa och ett stilla snöfall mellan träden (och så en och annan kotte och ramlade ner under vilan också…). Vinden nådde inte in i skogen så det blev inte alls så kallt som det var till och från intervallerna.

Jag ville egentligen inte skriva så mycket om själva träningen utan mer bara visa den fina träningsmiljön. Väldigt vackert om ni frågar mig.

Det har kommit lite, lite snö här nu. Jag sa det i veckan, till en kollega, att det är sån skillnad om det är snö eller inte. Snön gör något med humöret, så nu är jag glad även om det bara har kommit några millimeter snö. Min förhoppning är att den får ligga kvar till i morgonlunch i alla fall så jag kan gå en lunchpromenad med lite, lite vinterkänsla.

Nu skall jag alldeles avsluta det här inlägget, i kväll tänkte jag köra en mobilfri kväll. Jag kommer nog skriva mer om de framöver men tänker att om jag skriver det här kanske jag blir lite mer motiverad att genomföra det. Det är egentligen inte så jobbigt, förrän jag skall somna för då brukar min hjärna sätta fart. Skall inte bli mer ingående i det nu men sammanfattningsvis så blir min sömn inte den bästa. Så, nu har jag sagt det högt. Det kanske blir lite enklare då. Jag kommer eventuellt återkomma till detta ämne som sagt.

Så, jag hoppas ni har haft en skön dag och önskar er även en skön kväll!

Kommentera