Vardag

Julmat och decembermys

Hej! Och glad lördags kväll! Jag hoppas att ni har det bra

Har precis satt mig i soffan i mitt just nu väldigt mysiga vardagsrum. Tända ljus, julgran, adventsljusstakar och så mörkret utanför – en väldigt fin och mysig kombination! Jag njuter.

Är nöjd över den här dagen och mig själv. Målet var att se till att laga lite julmat så jag har det i frysen om det skulle bli likt förra året att julen skulle behöva firas på hemmaplan men när jag vaknade i morse var jag kanske inte så pigg som jag först hoppats på. Tog det lite lugnt på förmiddagen och efter ett tag kom jag igång så nu har jag lite mat i frysen som jul back up. Väldigt skönt. Och skönt att orka!

Nu blir det lite serier i den här mysiga lägenheten. Decemberkvällar alltså – jag gillar dem!

Den här bilden är visserligen från förra veckan men det ser typ likadant ut i kväll så den får duga

Kommentera