Vardag

Jogg och Hitta Ut-premiär

Vilken fin skärtorsdag det har varit och vilken kväll!

Stämplade ut vid 16-tiden idag, rätt så nöjd över veckans slit&jobb men också rätt så trött och gav mig ut på en liten promenad. Gick och hämtade ut årets Hitta Ut-kartor över Kungälv, köpte en sallad på vägen hem och njöt av solsken.

Åt maten för att sedan ge mig ut på en joggingrunda i kvällssolen. Så ljuvligt! La min runda så att jag sprang förbi en utav checkpointsen och kunde på så vis bocka av årets första checkpoint här i Kungälv. Så roligt att det är igång nu!

4 km, en checkpoint, väldigt vacker utsiktsplats och mycket solsken senare var jag hemma och har nu ikväll även stretchat och kört lite rörlighet. Skönt!

Med andra ord en väldigt fin skärtorsdag och en väldigt skön vårkväll.

Nu skall jag dra mig mot sängen. Trevlig kväll och helg!

//Nöjd, Hitta Ut-glad och väldigt trött.

Första checkpointen och redan nu har jag hittat en vacker plats jag inte varit på innan. Fint!
Mmm… man är nöjd när man hittar dem!

Kommentera