Vardag

Hej!

Kände mest för att titta in och säga hej och skriva något kort. Så här kommer lite från den här måndagen;

◇ Jag är grinig på mig själv för att jag inte kom iväg och tränade i eftermiddag. Det var sol och 12 grader. Arenan, sol, 12 grader och intervaller – det är ju succé i mars. Men jag pallade inte i dag. Lite grinig att jag missade ett soligt träningspass som sagt men huvudvärk, allmän kass känsla i kroppen och trött. Neh, det gick inte idag.

◇ Såg årets första tussilago på min lunchpromenad idag “Ååååh” utbrister jag i telefonsamtalet jag hade samtidigt men fick inte alls den rekation tillbaka som årets första tussilago förtjänar. R har då ingen känsla för viktiga (vår)saker. Så i kväll skickade jag bild till pappa och ringde sedan upp honom och nu är ordningen återställd gällande reaktion för årets tussilago. De är värda att Ååååh-a!!

◇ Jag har lagat mat i kväll. Det i sig är en bedrift. Jag kan för mitt liv inte begripa hur en sådan vardaglig sak som matlagning kan vara så motigt? Samtidigt, tänk så många gånger jag kan känna mig nöjd, jag menar om nu något så simpelt och återkommande känns så motigt måste det ju besegras ofta. Snacka om att hitta simpla nöjdhetspoäng i vardagen!

◇ Är inne på dag 4 av huvudvärk. I fredags var den r.e.j.ä.l och det var bara att ställa in planerna och spendera eftermiddagen och kvällen i liggande läge. I helgen har det varit bättre men stundvis jobbig och idag, inte extrem men jobbig. Tycker jag dricker och dricker och dricker vatten (och Pepsi…) men att det inte blir bättre. Känner mig inte heller så stel så känns inte som spänningshuvudvärk heller. Den sitter väl i några dagar och så försvinner den sen, den värsta huvudvärken alltså. Det hade varit så skönt om jag kunde begripa mig på huvudvärken så jag kunde förhindra den, men den följer ingen logik.

◇ Som ni hör är det inte den bästa stämningen i lägenheten här i kväll. Inte på något sätt allvarligt eller sååå nedstämt utan bara gnälligt och grinigt. Det har helt enkelt inte varit min dag. Men! Jag planerar att ta revansch i morgon. Så nu skall jag sova tidigt och hoppas på att morgondagen blir piggare, roligare, mer träningsrik och lite mindre huvudvärksfull.

Jag hoppas ni har det bra!

Kommentera