Vardag

Gruppträningsonsdag

Idag har varit en bra dag! Onsdagar kommer nog bli bra dagar den här hösten. Anledningen? Jo min lilla nya fina tradition med att gå på gruppträning på onsdagar, nämligen LesMills Core på lunchen. Lunchpass, Core-träning och ja bara gruppträning. Jag gillar hela tanken! Det känns som det innehåller allt det där jag behöver.

Jag skulle kunna säga att det är en tradition nu, det är nu tredje veckan jag kör. Visserligen jobbade jag hemma förra veckan men då körde jag det hemma i vardagsrummet, en annan release men samma typ av träning så jag tycker ändå det räknas. Är så nöjd med att jag bestämt mig att köra detta och tycker det är så roligt att vi är flera kollegor som kör tillsammans.

Körde passet, ny release idag – det skall bli spännande att köra det här passet i 3 månader nu och se hur det känns mot slutet för det är flera övningar nu som min kropp inte riktigt klarar av eller orkar med pga mitt senaste ryggont och problem med nacken men jag tror att denna träning kommer hjälpa det riktigt bra om jag bara har tålamod och tar långsamma kliv framåt.

Efter träningen blev det snabbdusch, snabblunch och sedan mer jobb som flöt på ovanligt smidigt för att vara eftermiddag – säger ju det! Den här lunchträningen är fin!

Tidigare i veckan hade jag också en tanke på att jag skulle gå på indoor-pass i kväll. Blev lite seg hem från jobbet så jag tänkte först att jag inte skulle hinna men så ändrade hjag mig och fixade snabbt lite mellanmål innan jag åkte på nytt till samma gym men dags för konditionsträning istället. Kan ju säga så här; Blev rätt trött i kväll. Nöjd med att äntligen få in lite kondition i träningsschemat igen, nöjd med att ha pressat mig rätt bra. Nöjd med att ha kommit iväg. Har redan bestämt att jag skall gå nästa vecka igen och får nog förhoppningsvis med mig även Bella 🙂

Efter indooren åkte jag hem, duschade, fixade lite kvällsmat och en kopp te och satte mig i soffan och tittade på ett serieavsnitt i ett mysigt rum upplyst av stearinljus. Alltså den känslan; Skön feeling i kroppen efter träning och dusch, god mat&te och en bra serie!

Mer av detta! Mer gruppträning, mer känslan av att vara nöjd efter träning, mer av endorfiner, mer av känna lite lycka i kroppen, mer att träna med kollegor, mer av vilja fixa och äta mat, fler koppar te, fler kvällar i soffan med go känsla i kropp&sinne och tända ljus. Mer av detta!

Det blev ett inlägg med bara träningssnack idag, men det får ni ta för känslan i kroppen nu i kväll – den är ljuvlig!

Kommentera