Vardag

Gott Nytt År

Hej! Och Gott Nytt År!

Jag hoppas att ni alla hade en fin nyår, oavsett hur ni spenderade den!

Jag hade en väldigt fin nyårsafton. Gymträning, lite häng hemma och sedan häng med vänner på kvällen hos S. Jag hade det väldigt, väldigt bra! Dessutom fint att fira nyår med S igen, var 11 år sedan senast.

Januari och 2022 har börjat på bra vis, lugnt men bra. Vakande rätt sent men har inte varit så trött under dagen, har fixat lite i min bok för 2022; Skrivit ner mål, tittat över budget och lite annat. Den här dagen har gått sååå fort.

När jag satt och skrev lite tankar för dagen funderade jag på om jag behövde göra någon Att Göra-lista för idag; ”Neeh, det skall väl inte behövas, det finns väl inget att göra idag?” Sekunden senare tittade jag åt sidan och inser att rummet är såå stökigt/rörigt. Blir så trött på mig själv…

…men jag struntade i det och stack till gymmet i stället. Bra val om ni frågar den lata Johanna. Den ordentliga, ja.. är tydligen inte närvarande just nu.

Så har alltså börjat det här året med att träna, få ordning på budget och mål men tydligen inte lägenheten. Jaja, det finns betydligt värre saker än så, det finns det.

Önskar er en fin kväll!

Kommentera