Vardag

Glad gran skjuter gröna skott

Kommer ni ihåg min rabatterade och självuppburna gran?

I helgen upptäckte jag att min julgran skjutit skott. Ljusgröna, fina skott hittade jag på flera ställen och när jag internetsökt lite så hittade jag information om att en glad gran minsann skjuter gröna skott.

Så nu min gran inte bara rabatterad och självuppburen utan även en glad gran.

Jag hade funderingar på att ta ut granen nu till helgen men nu när den har så fina skott och fortfarande dricker mycket vatten så har jag har jag ändrat mig. Visserligen barrar den lite men inte mer nu än i början. Jag kan inte med att slänga ut den nu. Den får stå kvar ett tag till, och julen enligt kyrkoåret tar ju inte slut förrän Kyndelsmässodagen vilket är 2 februari i år så jag är ju inte helt ute och cyklar som behåller julen kvar ett tag till.

//Glad gran, glad granköpare.

Kommentera