Vardag

Glad 1 januari!

Hej! Och Gott Nytt År och Glad 1 januari!

Jag hoppas att ni hade en fin nyårsafton och har haft en skön nyårsdag! Själv hade jag en extremt lugn nyårsafton och då kan man ju tycka att jag borde haft mer energi i dag men icke! Har gjort exakt noll vettiga saker idag men jag grämer mig inte så mycket över detta, tycker bara det är väldigt skönt att vara ledig.

Jag har i alla fall tränat lite lätt i dag, det är alltid skönt att få lite rörelse och lite endorfiner så nu efter träningen känner jag mig betydligt piggare än jag gjorde innan träningen. Jag säger då det! Jag är så pepp på träningen under 2021! Skall verkligen försöka nyttja endorfinerna det här året, känns som det kommer behövas – i alla fall nu de här första månaderna.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll!

Kommentera