Vardag

Funderingar just nu

Det är verkligen inte varje dag som jag dyker upp här nu för tiden. Det är så märkligt, tänk att jag förra året skrev ett inlägg varje dag och visst, jag fick kämpa vissa dagar och ja, vissa dagar var det verkligen inte mycket till innehåll men jag skrev. Ett inlägg per dag i över ett år.

Och nu, ja nu går jag mer runt och funderar på vem jag var som tänkte att människor är intresserade av att läsa det jag skriver. Vem jag är jag att tro att någon skulle vara intresserad av mina promenader eller min träning för att inte tala om mina tråkiga dagar?

Och så grubblar jag en del om jag verkligen vill dela med mig av det jag gör. Helt plötsligt har min bubbla, som jag visserligen är rädd om och har fullaste respekt för men som ändå kunnat vara rätt öppen och jag har har inte haft något emot att dela med mig av delar av mitt liv, min vardag och mina tankar. Ja, nu har min bubbla har blivit lite mindre öppen och jag funderar på om jag verkligen vill dela med mig av det jag gör på samma sätt som innan.

Den första tanken ja, den tänker jag men jag kanske inte lägger så mycket vikt i den, för ni känner mig vid det här laget – vill jag göra något så gör jag det för att jag vill det. Däremot den andra tanken, där har jag mer respekt mot mig själv och tar tankarna på allvar och verkligen funderar på vad är det som gör att jag känner som jag gör och vad jag egentligen vill göra.

I kväll är i alla fall en bättre kväll, de senaste dagarna har varit lite kantade av trötthet, stress och oro i kroppen. I kväll känns det däremot lite bättre. Utökade mina 1,6 km löpning på 4 km och fick dessutom mig själv att köra underkroppsstyrka efter detta. Det var skönt att förlänga rundan och få springa bort lite stress och sånt. Träning och kanske framför allt konditionsträning, det ÄR bra när det kommer till att bota stress.

Nu skall jag gå och lägga mig, jag har ständigt något form av mål att få ordning på mina rutiner. Jag antar att det kan vara en bra idé att börja med vettiga sömntider.

//En som onsdags sprang sin joggingrunda halv tolv på kvällen.

Kommentera