Vardag

Fullföljt nyårslöfte&Gott Nytt År

Jubel och raketer!

Jag misstänker att ni har fullt upp med att fira er nyårsafton på ert håll men här sitter jag och jublar lite tyst för mig själv. Varför undrar ni som klickat er in här? Jo, för när jag har tryckt publicera för det här inlägget så har jag kommit i mål med mitt nyårslöfte.

Eller nyårslöfte och nyårslöfte…jag satte upp som mål att skriva ett blogginlägg per dag under 2020 och när jag har skrivit klart detta inlägg så har jag också blivit klar med detta mål. (Okej, okej, ni kan HÄR läsa om 2 st inlägg som blev några timmar sena men ändå!) Jag är stolt över att lyckats skriva ett inlägg per dag under Corona-året 2020!

Så jubel och raketer över detta!

Idag har jag också blivit klar med promenad-målet jag satte upp 21 november. I söndags gav jag upp det för jag orkade verkligen inte ge mig ut men sedan gick jag och pappa över 8 km i tisdags och sedan blev det nya planer för nyår och mer tid över att promenera så nu de senaste dagarna har jag traskat och traskat och har nu kommit upp i 110 km sedan 21 november. Nöjd med det här också, så lite jubel och raketer på det!

I samband med dagens promenad så blev jag inte bara klar med mitt promenadmål, jag och pappa blev också klara med att hitta alla Checkpoints för Hitta Ut Julspecial i Alingsås. Det var också väldigt roligt! Jag och pappa har haft 3 st väldigt sköna och trevliga promenader i Alingsås under de här helgerna! Jubel och raketer för detta!

Och till sist så har jag även blivit klar med målet som jag satte upp för december: Gå över 310 000 steg under december månad, alltså 10 000 steg per dag i genomsnitt. Detta kom jag i mål med för två dagar sedan men tänker att det ändå får vara med i det här inlägget. Jubel&raketer!

Så, här sitter jag nöjd i min soffa, med levande ljus på mina bord och smällare som avfyras utanför lägenheten. Jag är nöjd och lite stolt, framförallt över att skrivit något en gång per dag men nu skall det bli lite skönt att inte behöva skriva något exakt varje dag. Jag kommer så klart fortsätta skriva, jag är inte helt trött på det, nej, jag ser fram emot att skriva inlägg även 2021 men det skall bli skönt att inte behöva krysta fram något varje dag utan låta de där rejält trötta dagarna få bli en inläggsfria dagar.

Så, jag avslutar 2020 med att riktigt skrytinlägg, idag tycker jag att det är rätt! Men jag vill ju så klart också önska er ett riktigt Gott Slut och sedan Gott Nytt År!

Så, Gott Slut och Gott Nytt! Vi hörs 2021!

Kommentera