Vardag

Fin start på semestern!

Vilken fin start på semestern jag har fått!

Dagen började med att jag och Bella möttes upp på gymmet för lite träning, det blev helkroppsträning vilket alltid är skönt! Efter träningen blev det frukost på ett café, gott att äta frukost efter träningen, mysigt att göra det på ett café och fint att ha tid att prata med Bella. Trots att det var väldigt trevlig kom jag inte ihåg att ta en enda bild, varken på träning eller på maten.

Efter träningen for jag hem och började göra mig ordning för nästa del av den här första semesterdagen. Det var nämligen dags för att åka in till stan för att umgås och äta middag med S.

Göteborg bjöd på lite duggregn men väldigt god (och mycket) mat. Efter maten åkte vi hem till S där vi spelade/pusslade en julklapp som jag gav till henne nu senaste julen; Escape room Pusseläventyr – forskarens hemlighet. Ett roligt spel som passade oss båda bra, pussel och klurigheter tillsammans – det kan inte bli bättre för oss.

Efter en rolig och klurig pusselkväll åkte jag hem, glad och lycklig. Fin start på semestern!

Kommentera