Vardag

En sista semesterdag

Så var semestern slut och i morgon är det återigen dags att jobba men jag skall säga att det känns inte jättejobbigt faktiskt, ja att det är jobb i morgon. Jag har haft väldigt sköna vilodagar hemma och eftersom varken jul eller nyår blev som planerat så har jag haft fler dagar att inte göra något på så ja, det känns ganska bra att jobba i morgon igen även om det blir jobb hemifrån.

Idag har jag verkligen tagit en sån här sista riktigt lugn dag, njutit av den sista semesterdagen. Jag har pusslat en hel del på mitt pussel som jag började med kring nyår. Målet var att få ihop de olika delarna så att jag kunde rulla ihop pusselmattan utan att det skulle gå för mycket isär, tror jag lyckades ganska bra med detta. Längtar redan till när jag hinner pussla nästa gång. Det är väldigt, väldigt rogivande!

Utöver detta har jag även tränat och spelat lite piano. En riktigt bra dag med andra ord.

Jag hoppas ni har haft en fin dag och jag önskar er en fin kväll och sedan en fin ny vecka!

Kommentera