Vardag

En bra första arbetsdag

Och så var det första arbetsdagen efter semestern och jag sitter här i soffan och känner mig väldigt nöjd.

Det var trevligt att vara tillbaka på kontoret, det var roligt att jobba igen och det är skönt med lite rutiner igen också.

Det har varit en bra dag som sagt och när jag kom hem från jobbet hade jag gott om energi kvar.

Det blev en löprunda, okej det är hån mot löpningen att kalla det för löprunda men jag var i alla fall ute och försökte springa. Jag är nöjd med att jag kom ut! Det var fantastiskt skönt väder att vara ute i och solen gjorde skogen/natur ljuvligt vacker, det var varmt och det ja, det var härligt helt enkelt.

Utöver denna runda har jag även ätit och fixat lite saker som var bra att jag fixade. Så skönt med energi!

Nu skall jag landa i soffan lite och sedan sova.

Hoppas ni haft en skön dag!

Ps. Jag hade inte med mig telefonen ut när jag “sprang” så det får bli en bild från en annan dag.

Kommentera