Vardag

En bra dag!

Idag har varit en bra dag! Jag har känt mig glad, kroppen har varit med (bortsett från lite huvudvärk), jobbet har gått bra och vädret har varit fint.

Startade dagen med en skön morgonpromenad, gick en lunchpromenad och typ avslutar dagen med en kvällspromenad. Fint!

Det låter lite hemskt och låter dessutom värre än vad det är men den här känslan jag haft idag, den är inte något som jag har varje dag. De senaste veckorna har det varit många dagar där det mer känns som jag tjafsar med mig själv. Jag blir irriterad och trött på mig själv och känslan blir bara neeeeh. Men idag så! Njuter av varje sekund!

Utöver vackra och sköna promenader, bra arbetsdag och bra humör så har jag också packat lite för att vara i stugan. Har bestämt mig för att åka dit i morgon kväll (mamma&pappa är också där) och har dessutom börjat packa ihop lite saker att ha där ute i sommar så det är enkelt att åka dit, det är en go känsla och jag längtar till i morgon!!

Och så avslutningsvis lite bilder från idag;

Kommentera