Vardag

Det är dags att lysa upp samhället!

Jag vet att några av er, kära läsare, inte kommer tycka om att läsa det här eftersom jag vet att ni inte tycker om denna mörka årstiden…

… men ja, det är faktiskt höst och mörkt nu så här kommer en vänlig men bestämd hälsning att det är dags att leta upp reflexerna och ja, se till att dessa finns i dina jackfickor men också dina barns jackor, sambo, kompis, grannes, mormors… okej, okej ni fattar.

Det är alltså dags att se till att vi alla använder reflexer så att ja, det är enklare att se oss när vi är ute och rör oss. Personligen tycker jag det är rätt jobbigt att köra bil nu när det är mörkt för att det kan vara svårt att se personer, jag blir lycklig i hela hjärtat när jag ser en person (eftersom de har reflexer) mer sånt, mer sånt!

Men… jag vill också säga att jag faktiskt råkat vara ute själv 2 gånger den senaste månaderna utan att ha reflexer och har både gått över en och två vägar. Det var ljust när jag gick ut men sedan blev det mörkare fortare än jag trodde.

För att undvika detta har jag nu köpt nya reflexer och lagt dem i min jackficka.

Mmmm, jag vet. Präktig men det tar jag också om det får både en och två andra personer att använda reflexer!

Så, dags att kolla igenom reflexerna, kanske köpa nya och sedan lysa upp samhället. Det här klarar vi!

Reflexer är fina saker det!

Kommentera