Vardag

Dags för en jobbvecka

I morgon är det faktiskt dags för mig att jobba lite igen. En veckas jobb blir det innan det blir lite semester igen. Tre tecken på att jag tror att denna jobbvecka kommer göra mig gott;

1. Jag har njutit av att städa i ordning, laga matlådor och strukturera upp lite igen. Och ja, jag vet allt det där går att göra under semestern också men det är en annan sak när det faktiskt skall jobbas.

2. Sedan jag kom hem från min lilla tripp i torsdags så har jag mest varit småirriterad och gnällig på allt. Ingenting har riktigt känns roligt och jag har inte velat göra något, för mig ett tydligt tecken på att jag saknar rutiner.

3. Tidigare veckan kom jag på mig själv med att längta till hösten. “Nej, Johanna du längtar inte till hösten, du längtar till rutiner, du förknippar hösten med rutiner…” fick jag säga till mig själv.

Så, ja, som det känns nu i kväll så tror jag det kommer bli super med en arbetsvecka för att sedan gå tillbaka till ytterligare två veckors semester.

Hur det känns i morgon när klockan ringer och hur det kommer kännas att jobba i morgon… det märker vi då 😉

Bror med familj var förbi och fikade lite idag, fick blommor av LillaN.

Kommentera