Vardag

38 bilder från 2020

I det här nästsista inlägget för 2020 tänkte jag på något sätt sammanfatta det här året. Ett år som varit för annorlunda för troligtvis alla. Ett år vi antagligen kommer minnas. Jag känner inte för att skriva något om varje månad eller länka till olika inlägg utan den här gången sammanfattar jag bara genom en massa bilder.

Jag har skrollat igenom alla bilder här på bloggen under det här året (att skrolla igenom telefon/minneskort hade tagit för lång tid) och så har jag valt de kort som föll för ögat när jag skrollade. En del har ändå fått ta bort för de blev alldeles för många, så är det något speciellt som ni tycker jag missat så är det inte för att det inte var viktigt för mig utan att allt helt enkelt inte fick plats.

När jag tittar på bilderna så inser jag att majoritet av dem är från våren och sommaren och jag inser också att det ser ut som vilket år som helst, mina vanor funkar alltså ganska så bra tillsammans med Corona.

Ta nu fram ditt kaffe/te/julmust/annan dryck och ta del av 38 bloggbilder från 2020.

Frukost i solen en lördagsmorgon i januari
Sol mot vatten tidigt på året
Fick en kvartalskalender i julklapp, hade presenter varje vecka de första 12 veckorna på året. Såå bra idé! Hett tips!
En av de där kvällarna i januari när man kunde börja ana att det var ljusare på kvällarna
En vacker soluppgång
Pappa hjälpte mig och fixa persienner. Jag fixade sedan resterande persienner samtidigt som insatsstyrkan sprang i trappen…
Jag och pappa på en av våra första Hitta Ut-promenader i somras.
Den där efterlängtade vårsolen som började värma. Här på mitt nyfunna ställe i vackert område med perfekt ställe att sätta upp trangiaköket.
Vacker natur innan det börjat grönska
Fika utomhus
Han får mig alltid att skratta <3
Från en av alla promenader under sommaren
Jag odlade grönt
Ett av årets få klädinköp. Är nöjd! Ser framemot våren i stugan!
Halloumiburgare blev en av favoriterna att äta på kvällarna när jag var ute.
Frukost/mellanmål med massa jordgubbar och en karta för att bestämma dagens promenad. Klassisk semesterdag!
Vid sidan om bildern står min syster och charmar honom. Det gör mig minst lika rörd som själva bilden
Midsommar i stugan med dessa fantastiska människor <3
Årets favoritbild kategori Skog
Från av de varma semsterdagarna då jag först gick en långpromenad under tiden molnen blåste bort. Sedan fick jag en skön stund i solen och hittade ett ställe att bada trots att jag inte var där man brukar bada.
Skog, denna ljuvliga skog!
Ett av årets bästa köp – Mitt tält! Här gjorde jag mig hemmastadd, trivdes bra men var lite orolig om nätterna – det får jag erkänna!
Hade den mest vackra morgonen en av nätterna jag tältade. Ångrar så att jag inte njöt mer än vad jag gjorde!
Pappa fixade regnskydd så vi kunde äta mat utomhus, ofta hade vi ytterligare ett bord för att komma ännu längre i från varandra. Glad och tacksam att vi kunde umgås så mycket som vi gjorde i somras.
Jag traskade, promenerade och gick. Med stor ryggsäck, extra stor ryggsäck eller bara ryggsäck. Ibland med trangiakök i väskan, ibland slängde jag ner hela kylväskan i ryggsäcken.
Gick på spångar rätt ut i ingenstans, gick ut i skogen, stundvis nästan vilse men hittade de kontroller jag letade efter. Och kom alltid hem.
Liten människa ute på stora äventyr
Stugan – Detta favoritställe <3
Sommar!
En underbar ljuvlig solnedgång
Varm sensommar dag med värme som högsommar och natur som början på hösten. Vacker krock på något sätt.
Äppleselfie
Årets frukost!
Fika, jag på farstukvisten och mamma&pappa i köket. Det har gått. Man har bara fått tänka några steg extra.
Vacker höstmorgon
Årets fina födelsedagsblommor
Juldagsmorgonspromenadssoluppgång
Mysigaste stunden på julafton.

Kommentera