Vardag

3 saker jag borde göra

Satt och bläddrade lite i mitt egna arkiv (jag vet inte om det är lite smågulligt eller väldigt självgott?) när jag i kväll inte riktigt kunde komma på vad jag skulle skriva. Det slutade med att jag hittade tre saker jag fastnade för från okotber 2018 och när jag väl började skriva så blev det tre saker jag kanske borde göra i framtiden:

Först fastnade jag för en bild där jag är iklädd mc-ställ och reflex-väst. Bilden använde jag för att tjata om att använda reflexer men det jag fastnade för den här gången var att jag kanske någon gång i livet borde ta mc-kort? Eller iaf åka motorcykel liite oftare, senast var 21 augusti 2018. Jag älskar att åka motorcykel!

Sedan hittade jag ett så vackert inlägg, Stugan i höstskrud , som är värt att klicka sig in på för bilderna är så vackra och jag minns fortfarande längtan jag kände då att få stanna kvar där i stugan. En gång borde jag kanske köpa mig en liten stuga?

Och så hittade jag min selfie-bild från min selfie-promenad i oktober 2018. Det året jag gick minst en promenad, vid vatten, varje månad och tog en selfie som bevis. Jag funderar nu på om jag skulle göra något liknande under 2021?

Kommentera