Vardag

Bättre kväll!

I kväll känns det betydligt bättre än vad det gjorde igår. 
Och även om det bara handlar om en bil så handlade det igår om mycket pengar och beslut och förtroende och sånt där. Idag är läget helt plötsligt lite annorlunda. Oavsett är allt väldigt märkligt. När det här är över skall jag berätta, för det är… ja märkligt. 
I alla fall. 
I kväll känns det bättre som sagt. Eftersom jag fortfarande är förkyld blir det en del hemmakvällar och jag uppskattar det just nu. I kväll har jag grejat lite, lagat mat och nu tittar jag på friidrott. 
I vanliga fall försöker jag inte ha igång tv mm allt för nära sömnen men i kväll är jag lite sugen på att se om det blir något nytt världsrekord i stav. Och ja, titta på friidrott är ju oftast roligt! 
Avslutar med följande fråga till er som tittar på friidrotten i kväll: stör ni er på chearleader-tjejerna som står bakom löparna. 
Jag säger redan nu vad jag tycker: jag tycker det stör. Jag tycker det kan vara roligt att publiken är med å hejar men i bild stör de. Jag vill kunna fokusera på friidrottarna, inte massa saker runt omkring. Är det ovana tro? 

Kommentera