Vardag

Innehållslöst

Det går så där för mig i kväll när det gäller att skriva inlägg.

Först skrev jag ett inlägg men massa trevliga punkter från idag. Skulle bara leta upp en länk som jag ville ha med så på inlägget som ett utkast under tiden jag letade efter länken. Hittar inte länken men när jag trots detta tänker publicera inlägget är all text borta och har ersatts med ”ul”. 
Jag är alldeles för trött för att skriva om hela det inlägget så det får bli en annan dag istället. 
Så, i stället för att skriva om mina trevliga punkter så tänkte jag berätta om inlägget som försvann och att jag köpt två böcker. Börjar skriva inlägget, skall bara ta en bild så jag byter över till kameran och sedan tillbaka och texten är borta. Igen. 
Så. I kväll blir det oerhört innehållslöst. 
Jag har i alla fall köpt två nya böcker så nu ser jag fram emot att gå å lägga mig om en stund. Är det någon av er som läst någon utav dessa? 
Oavsett vilket så hoppas jag att ni haft en fin dag!! 

Kommentera