Vardag

Sammanfattning av vecka 5 2018

Det var ett tag sedan nu men nu sammanfattar jag veckan återigen;

Veckans lycka i själen: 
När jag skulle åka iväg på ett ärende idag vid 16-tiden och solen fortfarande var framme och det varken var mörkt eller helt grått. Ljuvligt!

Veckans låt på hjärnan:
Sitter vi här igen om femti år från Galenskaparnas Hagmans konditori. Hade också under några timmar i fredags ”jag skall ta min boll och gå till fotbollsplan” tack och lov fösvann den som sagt efter några timmar.  
Veckans bästa idé:
Svårt att svara vad ni andra haft för bra idéer men för egen del var det att sätta upp en filt mot yttervägg vid min säng. Natten mellan fredag och lördag frös jag något så väldigt då det blåste mycket men så fort jag satte upp filten höjdes temperaturen och i natt frös jag inget alls. Nöjd över min idé! 

Veckans antal träningspass: 
Typ 1 st. Sån skillnad mot förra året men ja, jag kommer väl igen när min prestationshjärna och prestationsångest-liknande känslorna lagt sig något.
Veckans skönaste känsla: 
Att äntligen ha städat över min lägenhet samt fått lite energi. Egentligen är jag inte så slarvig men när det blir mycket runt omkring mig så blir jag aningens lat och väldigt trött och då orkar jag inte hålla den ordning som krävs när man bor litet och trångt.  December var galen och janauri har jag mest bara varit trött efter december men nu äntligen kanske jag är tillbaka på banan både med en städad lägenhet och energi i kroppen. 

Veckans lilla oro: 
Att den här lilla energin skall vara borta redan i morgon. Att vara trött och ha mycket runt omkring är ingen rolig kombination. Hoppas att jag får några dagar som är energifyllda i alla fall!  
Det var allt för den här veckan! Jag önskar er en skön söndagskväll och så hoppas jag vi hörs nästa vecka! 
</div

Kommentera