Vardag

Ljus i Alingsås och söndag hos mor och far

God söndagmiddag. Hur har ni haft det hittills under helgen?
 
I går var jag och L på Ljus i Alingsås. Det var väldigt trevligt men också väldigt kallt och regnigt. Man kan säga såhär: det var väldigt skönt att komma inomhus och ta en fika men var också fint med ljusen. En trevlig kväll. 
 
 
Efter det åkte jag till mamma&pappa och har sovit här i natt. Jag har inte träffat dem på flera veckor eftersom jag varit förkyld och därför inte kunnat åka hem pga jag inte får smitta så det var väldigt trevligt att träffa dem igen. Att vakna, efter lite sovmorgon, hemhemma en novembersöndag när det kommit lite snö under natten och sedan en mysig frukost tillsammans föräldrarna var väldigt mysigt. Bland det bästa just nu!
 
Jag har varit och tränat ett pass på gymmet, kul att variera gym även om jag känner till det. Passet gick bra och det känns skönt att vara igång igen efter förkylningen. Väl hemma igen var det dags för fika och en omgång yatzy och nu sitter jag i soffan och bara njuter av att sitta i en soffa med en filt och tända ljus. Jag skall spela piano också, det var väldigt länge sedan nu.
 
Mamma bjuder om en liten stund på mat och efter det blir det ett träningspass med klubben. En bra söndag helt enkelt!
 
Jag ville ta bild på tärningarna med blev inte nöjd med att de kom så långt i från varandra och att det blev så låga siffror efter några försök suckade jag, då säger pappa ”jag skall visa hur man gör” och så slog han; 
Sen vann han själva spelat också, det gör han ofta. Det måste vara åldern, jag får helt enkelt öva. 

Kommentera