Lite om träning

Lite rörigt

I dag har jag städat, städat (städat lite till) och så har jag tränat. Dagens pass var fokus friidrott och ansatslöpning. Jag försöker lära mig att hantera längre ansats med högre hastighet och ja, helt enkelt kunna få till ett bra hopp. Just nu suger jag, jag är rent ut sagt kass på det men jag ser potential och jag märkte redan nu att till exempel fjärde gången var bättre än första försökte.  Nöta, nöta, nöta utan att slita för mycket på smalben, knäveck eller baksida lår är helt enkelt det jag får göra. 
 
Efter ansatslöpning och häckrörlighet avslutade jag passet med en liten cirkel av övningar. Några med fokus öka pulsen något och några i syfte att träna upp stabilitet eller styrka i olika muskelgrupper/rörelser. Det hela var något improviserat men jag tyckte att det var ett helt okej upplägg. Skrev snabbt ner det på telefonen för att komma ihåg det till nästa gång. Börjar köra cirkeln och fastnar efter ett tag. Jag kunde verkligen inte komma på vad det var för övning jag skulle göra. Nu är min hjärna lite dum så att bara välja en annan övning är inte ett tillfredsställande alternativ och mobilen använde jag för att spela in för jag ville se hur jag klarade övningar. Jag blev helt enkelt stående där på gräset och funderade var det var för övning jag skulle göra. Tiden innan jag kom på det var egentligen inte särkilt lång men det hela kändes lite lustigt. Jag fick med denna situion på bild, bilden nedan är inte på något sätt tillgjord utan där stod jag och funderade hur jag hade tänkt när jag la upp passet. 
 
Tillslut kom jag på vad det var; planka med knäindrag och jag kunde fortsätta min cirkel. Nåja, nu blir det lite kvällsmat innan det är dags att sova.
 

Kommentera