Vardag

Tacksamhet för träningen

I kväll är en sån där kväll när jag känner sån tacksamhet över att >>kunna<< träna. Och få möjlighet att träna friidrott och hoppa längdhopp. Jag hoppade lite längdhopp i dag, det gick inte alls bra rent resultatmässigt men det är en sån härlig känsla att bara kunna göra det. 
 
I dag var jag något rörig på jobbet och tillslut så kände jag bara ”nuuuu skall det bli så galet skönt att få träna” och då spelar det ingen roll att inte det blir ett jättejobbigt och/eller högintensivt pass utan mer bara att få röra på mig lite grann och fokusera på något helt annat. Det är en sån befrielse på något sätt. Jobbet gör att jag längtar efter träningen och efter träning, ja, då känns det väldigt bra att jobba även i morgon. 
 
Jag kanske flummar lite nu men jag tycker det finns något i det här, det känns så skönt att verkligen kunna släppa jobbet, kunna släppa andra saker jag oroar mig för eller tänker mycket på och ja, bara få vara en stund. Sen skall jag inte sticka under stol med att träningen ibland orsakar en hel del frustration och prestationsångest men i kväll är det mer känslan av att få möjligheten att träna, känna lite frihet och komma bort en stund från alla tankar. Det är väl det man kallar att ladda energi. 
 

 
Det var en sån skön sensommarkväll idag, perfekt för utomhusträning! Det är alltid så vackert att gå från träningen till bilen.

Kommentera