Vardag

Den här helgen hittills

Det var väldigt skönt att ta helg i fredags.  Egentligen har det varit en helt okej vecka men jag har varit så ofantligt trött. Jag har längtat efter att få sova ut.
 
I fredags kväll var S här . Vi åt god mat, pratade, skrattade och pusslade. Ungefär som vanligt när vi umgås. När klockan var lite innan tio körde jag vänligt men bestämt ut henne för jag blev så trött, skönt med vänner som förstår sånt. Och kul att träffa henne igen! 
 

 
 I går vaknade jag vid åtta efter en lite orolig natt. Så skönt att få sova så länge kroppen kände. Efter det åkte jag och tränade mitt första, ordentliga, träningspass på över en månad. Kroppen är fortfarande så smått ur funktion men lätt träning behöver jag för att inte göra situationen ännu värre. Jag gick lätt ut och är glad för det för hade jag kört hårdare hade jag haft extrem träningsvärk idag, nu har jag bara en normal. Skönt att vara klok i bland. Ta det lugnt är mitt träningstema just nu. 
 
Efter det åkte jag lite ärenden, åt mat och somnade sedan. När jag vaknade lite film och gick slutligen en promenad där det började regna efter halva vägen. Jag var som en dränkt katt när jag kom in, fick torka av ansiktet med en handduk. Jag vet att det är lite galet men jag gillar att det blivit så varmt ute nu så det inte gör något att det regnar. På vintern är det för kallt men nu när värmen börjar komma tillbaka gör det inget att få lite regn i ansiktet. 

 
I natt har jag fått många timmars sömn och jag har tagit det lugnt, startat upp lite mat inför veckans matlådor och skall snart åka och handla den sista maten så jag kan göra klart dem. I eftermiddag blir det gudstjänst och en lugn kväll. 
 
Det är min oerhört intressanta (inte riktigt sant) helg hittills. Hoppas ni har det bra. 
 

Kommentera