Vardag

En hel timma över

Igår när jag kom hem tänkte jag att borde ställa om klockorna men sen slog det mig att om jag inte gjorde det skulle jag få känna den där härliga känslan som man hade de första dagarna när det blev vintertid – känslan när man inser att man har en timma till. Så kort och gott: jag ställde inte om klockan i hopp om att faktiskt glömma att jag inte ställt om klockan. 
 
Min klocka sitter så att jag ser den så fort man kommer innanför dörren. Idag kom jag hem,  stängde dörren och tittade upp. “Va? Är klockan redan kvart över sju??” 
 
Hahaha
Sedan kom jag på att jag inte ställt om klockan och ja, fick den där timmen extra. Snacka om att lura sig själv! Och snacka om att lyckas! 
 
Klockan står kvar på sommartid men jag skall ändra, någon gång, en annan gång. Det har hänt att jag tex inte har ställt om klockan i bilen och helt plötsligt har det varit sommartid igen, det är inte helt osannolikt att det kommer hända igen. 
 
Nåja. Nog om det.
När jag väl insett att jag hade en timma över så gick jag på promenad och sedan åt jag mat. Nu skall jag snart sova för jag känner mig inte helt på topp så lite sömn skall bli skönt! 
 
 

Kommentera