Vardag

Vilken födelsedag

Det är rörd JHH som skriver det här. Vilken födelsedag. Ja, för jag fyller 25 år idag och dagen har varit fantastisk. 
 
Först. Tack för alla gratulationer jag fått idag. TACK! Jag har inte hunnit kolla igenom alla sms och andra hälsningar men kommer göra det så fort allt lagt sig men tack i alla fall. 
 
Så, vad har jag gjort idag då? 
 
Jo, jag vaknade vid 5 och hade alldels glömt av att jag fyller år men blev påmind om det när pappa ringde på morgonen. Vid halv sju var jag på jobbet. Där var det luciafrukosten jag pratade om igår. De kommande timmarna spelade jag piano i loungen. 
 
Efter piano och luciafrukost var det dags för lite jobb innan det var jullunch, julbord dagen till ära. Efter det lite mer jobb innan det var dags att rigga inför barnkalas på gymmet som skall vara imorgon. Efter det direkt till affären och köpa den sista maten inför firandet i morgon. 
 
Och nu är jag hemma och där har de redan börjat fixa maten inför imorgon. Lite mer matförberedelser ikväll men sedan skall det bli väldigt skönt att avsluta den här fantastiska dagen. 
 
Sammanfattningsvis; en lång dag med väldigt många Grattis, några ja må hon leva och fina presenter. Underbara människor och fantastiska kollegor. En fin familj som ställer upp. Och en tacksam och rörd Johanna. 
 
Några presenter. Jag glömde de andra på jobbet…jag vet… jag skäms… 

Kommentera