Vardag

Besök hos naprapaten

I går var jag på besök hos naprapaten. Dels för att kolla upp mitt knäveck men också för att få lite hjälp med ryggen. 
 
Jag har nog sagt det tidigare men den här sommaren har det inte direkt varit mycket träning men det är faktiskt lite förvånande hur lång tid det tog innan ryggen började säga i från. Det tog nog i alla fall två-tre veckor innan jag märkte att jag började få lite ont eller att det fanns en risk att jag skulle råka göra en rörelse som ryggen inte ryckte om. 
 
Jag är stelare än vad jag varit de senaste månaderna och jag känner mig klumpig som ett kylskåp men det är ju konsekvenserna av att inte träna. Däremot var det inte så farligt rent muskulärt. Skönt. 
 
När det kommer till knävecket är det Popliteus som ställer till det lite. Muskeln är irriterad. Men samtidigt så är det betydligt mycket bättre än förra besöket. Den här vilan har alltså gjort gott i alla fall där. Själva orsaken till denna smärta vet jag inte.  Kanske att det blev lite för mycket träning någon gång där i maj så det blev lite överansträngning eller så gjorde jag en vridning som blev fel men det är inget jag kan komma i håg.  
 
Oavsett har jag i alla fall fått tillåtelse att gå från att bara springa/hoppa 2 gånger per vecka till obegränsat. DET kändes som en rolig nyhet. Så nu är min tanke att jag skall börja träna igen. Det känns faktiskt väldigt lockande. 
 
Först ut är ett PT-pass om några timmar och sedan i kväll blir det friidrott med klubben. Fantastisk dag! 

 
 
 

Kommentera